Bacteriën
Een zwembad is een luxeproduct. Daar wil je plezier van hebben. Een belangrijke factor in dat plezier is het water. Dit moet helder zijn en vrij van bacteriën.

Filteren
In elk bad is er sprake van vervuiling, zowel van de personen die erin zwemen als van de natuur. Om onzuiverheden uit het water te halen maken wij gebruik van waterpompen, filtratie en regelapparatuur.  Voor schoon water speelt de filter een grote rol. De filter zorg ervoor dat zichtbare vervuiling uit het water wordt verwijderd. Helaas blijven bacteriën wel in het water zitten. Om deze bacteriën uit het water te verwijderen maken we gebruik van desinfectiemiddelen. De meest bekende is chloor. Dit is relatief goedkoop en makkelijk te gebruiken.
U kunt ervoor kiezen om uw water handmatig gedesinfecteerd te houden. Met een handig meet instrument kunt u de waterwaardes meten en de nodige desinfectiemiddelen toevoegen.

Geautomatiseerd
Wilt u het automatisch? Ook dat is mogelijk! Wij maken ook gebruik van automatische regelsystemen. Dit houdt in dat wij een systeem installeren dat zelf de waarde van het water meet. Bij een overschot of tekortkomen van verschillende waardes voegt het slimme apparaatje zelf de nodige stoffen toe. En kunt u zonder zorgen ontspannen in water van drink kwaliteit.