Het verhaal achter De Witt Zwembaden
Ik ben Jente De Witt
Vanaf kinds af aan ben ik elke dag met techniek bezig. Door de interesse hierin en mijn passie voor ondernemen heb ik met trots mijn bedrijf opgezet: De Witt Zwembaden

Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar een fijne plek om te ontspannen en plezier te hebben. En wat is er nou beter om dit te doen in uw eigen zwembad. In samenwerking met Pomaz en TvR kunststoffen die samen meer dan 50 jaar ervaringen hebben, maken wij uw droombad

Bij ons draait alles om sfeer en gemak. om het goede gevoel dat een zwembad kan geven aan u over te brengen nodigen wij u uit om een afspraak te maken in de showroom.

Partners

Sibo
Sibo is een groothandel die al 28 jaar kennis heeft binnen onze branche. Sibo levert ons de onderdelen van het bad, pompen, filters, verwarming, lampen, jet streams etc. Het bedrijf levert aan meer dan 50 landen zwembadmaterialen van de beste kwaliteit.

Wij zijn met Sibo samen gaan werken omdat dit bedrijf ons veel dingen kan leren en het bedrijf heeft een groot magazijn waar alle onderdelen voorradig zijn. Hierdoor kunnen wij dus snel leveren, ook bij garantie gevallen kunnen wij dus heel snel leveren.

TVR
TVR-kunststoffen zal ons de baden leveren, deze baden zijn gemaakt van 10mm dik HPDE-kunststoffen en zijn onverwoestbaar.
Het bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring in deze branche.